Komisyen Pertama USD Dengan PopAds

Ya.


Janji mesti ditepati, Jangan Dicapati. 



"Nanti bila orang lain capati kita baru ada akai" Paklong Khusyairi (bukan nama sebenar)


"Lebih baik makan capati dari mencapatikan orang" Ayahda Ladang Kelapa Sawit



buat duit USD dengan Popads




Dalam entri lepas; Kajian Kes Blogger Buat Duit Dengan Popads aku dah janji dengan korang nak cerita perkembangan popads.


Genap 14 hari (2 minggu) aku letak code popads di blog akaun aku mencapai jumlah komisyen $5.05.


Apa yang aku faham, nilai ini bergantung kepada jumlah traffik yang masuk dan jumlah pengunjung yang klik mana-mana link dalam blog.


Tak kiralah pengunjung nak klik pautan entri lain atau iklan-iklan yang ada dalam blog.


Lagi banyak mereka klik link yang ada dalam blog lagi tinggi jumlah komisyen akan masuk.



So, untuk mencuba sistem ini aku terus withdraw. Sebab nilai minimum pengeluaran hanya $5.00 sahaja.


Selepas klik button withdraw, sistem paparkan tempoh kurang dari 24 jam untuk mereka transfer ke akaun paypal.  Siap ada countdown timer lagi dalam sistem.

*Aku guna paypal sebab lebih mudah dan cepat.


Keesokannya, aku terima email $5.05 telah masuk ke akaun paypal aku.  Aku buka paypal dan jumlah yang masuk telah di convert kepada RM, lebih kurang RM20.++  berdasarkan nilai matawang sekarang.



buat duit USD dengan Popads

Inilah pendapatan USD pertama aku sepanjang menulis blog.


So, aku rasa sistem ini boleh dipercayai dan blogger-blogger yang masih mencari cara nak buat duit online boleh lah mencuba.


Kalau blogger otai yang dah jana ribu-ribu sebulan tak payahlah nak bazirkan masa korang.


Aku anggarkan, kalau 2 minggu boleh dapat RM20 kali dua, boleh la dapat RM40 sebulan.  Siapa nak bagi kan?


Kurang-kurang boleh buat beli topup handset kan..???


Kalau korang rajin promosi blog dan naikkan traffik mungkin boleh dapat lebih lagi.  Kepada yang berminat nak pasang iklan popads ni di blog korang, sila daftar segera disini:  Pendaftaran Iklan Popads.


Mungkin peluang ini langkah pertama untuk anda buat duit USD dengan blog.


buat duit USD dengan Popads







PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Tag : BUAT DUIT
16 Komentar untuk "Komisyen Pertama USD Dengan PopAds"

Kalau dapat RM 20 pun banyak juga tu, kalau sebulan dah RM600...

wow..ini peluang yang menarik untuk sama2 dicuba

wah masyuk tu, lama2 makin banyak insyaAllah

alhamdulillah, sapa nak bagi kan

bestnya dapat dalam usd tu

alhamdulillah rezeki sudah datang katanya..syukur tahniah saya ucapkan

tahniah tuan...kejayaan pertama sudah dimiliki..lepas ini akan menyusul kejayaan kedua pula

masuk jgak tu..

ok la..sape nak bagi duit online kan..

macam menarik..ciktom rasa xpernah join lagi popads ni..tahniah dpt komisen usd tu..best kan..

byk website download guna ni,lebih senang nak masyuk..sebab tak pakai, iklan yang keluar tak best..gambling semua ada..secara tak langsung pop ads pun terima duit daripada mereka..:D

ciktom dah register tapi tak pasang pe lagi lepas activate link aritu...nak pasang kat blog mana ntah..huhu

terbaiklah.. belum pernah cuba popads.. dengan mobicow saja setakat ini..

Jumlah Paparan Halaman

Back To Top