saljuhumairah info

ADVERTORIAL

Anda ada bisnes sebagai kerja sambilan untuk diperkenalkan? Termasuk bisnes networking, agen dropship, agen pemasaran, program affiliate dan lain-lain sila email kepada: inersisham84@gmail.com atau whatsapp: 012-2420437 Saya akan war-warkan kerja yang boleh dibuat secara sambilan dirumah dengan entri blog menarik perhantian. Purata page view blog ini adalah 5000 - 7000 sehari.

Kata-Kata Hikmah Dalam Lirik Lagu | Pupus Dewa19

Pupus

Artist: Dewa
Aku tak mengerti ... apa yang kurasa,
Rindu yang tak pernah ... begitu hebatnya
Aku mencintaimu lebih dari yang kau tahu ...
Meski kau tak akan pernah tahu

Aku persembahkan ... hidupku untukmu,
Telah kurelakan ... hatiku padamu,
Namun kau masih bisu ... diam seribu bahasa
Dan hati kecilku bicara ...

Baru kusadari ...
Cintaku bertepuk sebelah tangan
Kau buat remuk seluruh hatiku ...

Semoga waktu akan mengilhami sisi hatimu yang beku,
Semoga akan datang keajaiban, hingga akhirnya kaupun mau

Aku mencintaimu
Lebih dari yang kau tahu ...
Meski kau tak kan pernah tahu


Jom Shopping Buku, Novel, CD, VCD kat kedai buku Maya Ambo...:
Klik link kat bawah ni, macam-macam buku ada..pilih saja..
http://www.stormreaders.net/notainsan
http://www.notainsan.blogspot.com
http://mystormwarrior.com/hisham
sila hubungi: 012-2420437 [saljuhumairah] untuk pertanyaan dan urusan pembelian/tempahan
0 Komentar untuk "Kata-Kata Hikmah Dalam Lirik Lagu | Pupus Dewa19"

Entri Pilihan Hari Ini

Back To Top