Sesi Berkenalan Dengan Kawan Blogger Baru | NMHAFIZ

Assalamualaikum w.b.t.

Hari ni aku berkenalan dengan seorang blogger baru yang pelik dari sudut ideologi dan identiti NMHAFIZ | http://nmhafiz.blogspot.com .  Aku dah mengenali beliau dalam dunia offline lagi, tapi tak sangka ada blog.  Dari sudut ideologi memang seperti yang aku baca dan jangkakan dalam hati lagi.  Cuma hari ni secara kebetulan dia dah berjumpa dengan blog aku yang aku tahu dia sendiri tak sangka.  Pasal sejarah aku berkenalan dengan blogger ni hehehehe apa yang aku merepek nih..tak pe lah..janji korang faham...

Aku just nak promote blogger ni sebab korang akan berasa insaf bila baca penulisan beliau.  Blog yang menarik dan terbaik.  Cuma pelik sikit gambar profile yang dia letak.  Ada beberapa artikel yang bagi aku sangat menarik.  Dari sudut layout pulak, design blog yang dia letak sangat terbaik berbanding blog aku yang serabut ni.  Aku tau, korang akan kata blog aku berterabur...tapi tak pe lah..aku suka macam ni sebab diri aku sendiri conflict identiti.

Tema blog dia simple tapi mendalam untuk dihuraikan:

Apa-apa pun blog mamat hafiz ni adalah yang terbaik dalam blog kawan-kawan aku.  check it out! jom support sikit dia...



umpama mimpi dalam mimpi
0 Komentar untuk "Sesi Berkenalan Dengan Kawan Blogger Baru | NMHAFIZ"

Majalah Solusi Digital

Back To Top