Berpesta Sakan di Pendaftaran Pelajar Baru UiTM Kelantan Intake Julai - November 2010

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera...

Sabtu ini, bising, bingit.....terasa riuh tak seperti sabtu-sbtu yang lepas...


Dicelah-celah tingkap rumah aku melihat... Dari jauh aku nampak berduyun-duyun orang ramai memenuhi ruang UiTM Kelantan.. Motosikal tak ada, kalau tidak boleh sama join pesta menyambut kedatangan pelajar-pelajar baru yang medaftar hari ni.

Memang meriah pendaftaran kali ni.  Pelunjuran jumlah pelajar yang mendaftara telah meningkat kepada 2000 pelajar menyebabkan kepala agak pening sikit.

Untuk yang mendaftar dan melapordiri hari ni, aku ucapkan tahniah! Selamat menuju kepuncak kejayaan dan bersabar dengan perubahan/peralihan zaman remaja yang lebih mecabar dari biasa...

Malam ni ada taklimat pendaftaran untuk pendaftara akademik esok.  Taklimat ini bertujuan khusus bagi memudahkan dan melancarkan lagi proses pendaftaran esok.... Semoga semuanya berjalan dengan lancar...amin......

p/s: Gambar linkin park ni hanya sekadar hiasan jer...cuma nak ingatkan kepada pelajar-pelajar baru, masuk univerisiti bukannya bermakna korang bebas dan boleh enjoy sebab dah berjaya so... boleh buat apa sahaja...tapi it's time to prove that you're the best among the best.... "What you've done before".. selamat menjadi warga negara uitm...ini lah hukuman korang kerana telah mendapat keputusan cemerlang dalam SPM, so korang kena belajar disini.....

umpama mimpi dalam mimpi
0 Komentar untuk "Berpesta Sakan di Pendaftaran Pelajar Baru UiTM Kelantan Intake Julai - November 2010"

Majalah Solusi Digital

Back To Top