Tips-Tips Goyang Kaki Dapatkan Traffik Percuma

Terkejut beruk korang, boleh ker dapat traffik free jer dengan hanya goyang kaki?
Aku pernah baca tentang ini lama dah suatu ketika dulu....

Aku tak pasti sejauh mana keberkesanannya.  Aku dah pernah buat dulu entry nih..tapi mungkin tersangkut ditengah jalan..

Aku dapat tips nih dari blog Fazizurakil 
Boleh lah try...bukan susah pun.... Korang cuba lah...

1. Tulis postiang artikel seperti posting saya ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.













12. Lompat TiKam: Sumber informasi hiburan anda






.
PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda,
sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka anda akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,625 dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah membayangkan sebelumnya.


Jika ada pengunjung ke blog anda dari Link List yang disebutkan di atas maka anda akan secara automatik mendapatkan lalu lintas ke web / blog anda juga.

Ingat! Aturan permainan,link blog anda harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil anda dapat Maksimum backlink.

Jangan salahkan saya jika anda tidak mengikuti formula ini dengan betul dan link anda tiba-tiba berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).

p/s: aku nak keluar jalan-jalan lagi ni...nak pegi ke Gua Musang.  Bukan pergi bergembira, tapi ada kerja..... Penatnya... bila pegi buat kerja penat...kalau makan angin boleh pulak sampai tengah malam...sungguh tidak sopan.. Korang try lah dan sebar-sebarkan.....mana tahu berjaya up sikit traffik...

umpama mimpi dalam mimpi
0 Komentar untuk "Tips-Tips Goyang Kaki Dapatkan Traffik Percuma"

Majalah Solusi Digital

Back To Top